About

  • A slave of Allah.
  • A fakir.
  • Love sports but never excel in any.
  • A chronic procrastinator. Beyond curable (^_^);
  • A tech enthusiast but owns less-techy gadgets.
  • Still trying to walk each talk.
  • Proudly Malaysian WITHOUT the Mega Tower :p

I’ll update this page later.. Or maybe so much later.. (^_^);

Update 31 Aug 2010: Still trying to improvise this page.. (>_<);

  1. ixora
    September 16, 2007 at 1:19 pm

    * friendly but shy on the first meet

    hah,at least u ok than me! sy ni bkn stakat 1st meet je tp 2nd, 3rd, 4th meet pn still shy.muahahaha. err,can i add u to my blogroll?

  2. September 16, 2007 at 2:09 pm

    maknanya memang pemalu la tu.. as for me, i need some times to get used to a new friend i made. lepas tu, bila dah tau orang tu macam mana, baru la bole layan..

    by all means, silakan.. thank you. can i add yours to mine too?

  3. ixora
    September 16, 2007 at 5:55 pm

    with my pleasure! silakan.. silakan..
    sy dh add anda ke page sy n thank you,ye!

    p/s~ sblm ni sy add dulu br ckp tp kali ni nk mintak permission dulu la.lebih sopan.hahahaha

  4. September 16, 2007 at 6:48 pm

    thank you to you too..
    i’ve added yours too. tapi tak keluar lagi la pula.. mungkin sebab cookies rasanya.

    p/s: saya pun macam tu juga.. yang lain tu semua tak minta permission pun.. untuk blog en. fadh pula, dah letak baru mintak.. ๐Ÿ˜›

  5. ixora
    September 16, 2007 at 11:28 pm

    sebut pasal cookies,teringat kuih raya plak.hihi.:-P

  6. September 17, 2007 at 1:04 am

    haha.. totally irrelevant sungguh.. saya belum teringat lagi kuih raya. tapi dah rasa sikit masa sebelum puasa. kuih tester untuk tempahan. tapi tak tempah pun.. ๐Ÿ˜›

  7. nurnana
    September 17, 2007 at 7:59 am

    ๐Ÿ™‚ Cookies… bukan cookies kuih tu la ixora!

  8. September 20, 2007 at 12:47 pm

    mucs, saya link to this blog ek. from my blog.

  9. September 20, 2007 at 3:17 pm

    ok, silakan..

  10. tinatakeshi
    October 7, 2007 at 1:36 pm

    mucs..i’ve add u up..there u go…=)

    p/s:i’m surprise to know mucs is a shy guy..is dat true,mucs?hehe

  11. October 17, 2007 at 1:30 am

    mucs pemalu? huwekk~ ahahahaha eh tp mucs ni mmg sopan santun orangnyer.. tp ngan aku, mesti ko takleh rase malu2 kan? ehehehe ;p

  12. October 21, 2007 at 12:31 pm

    sya: terima kasih, saya memang seorang yang bersopan santun.. dengan ko memang la aku tak malu2 sebab ko yang malu2 ngan aku.. ampeh..

  13. October 24, 2007 at 4:42 pm

    mucs, are you taking a break too? 2-3 kali bukak ari ni tak update pon? ๐Ÿ˜ฆ

  14. October 24, 2007 at 11:24 pm

    i think i should la.. saya dirasuk hantu kemalasan.. hehehe.. anyway, sorry for making you keep coming..

  15. October 25, 2007 at 10:44 am

    tu la.. lepas pose kan setan dah kena lepas.. tu yg kena rasuk tu.. cepat2lah berubat mucs..

  16. October 25, 2007 at 2:02 pm

    erm, kena gi berubat kampong ni.. mandi bunga ke..

  17. October 25, 2007 at 2:14 pm

    mandi bunga tu untuk cepatkan jodoh.. ko belajor kat mana ni?

  18. October 25, 2007 at 3:30 pm

    oh, ye ke? hehe.. tatau la pula saya.. err.. tak bole ke campurkan skali? ala, 2 in 1..

  19. October 25, 2007 at 4:02 pm

    boleh2..takde hal.. tp boleh untuk ko je la.. Sebab ko ni spesis ‘unik’ sket.. ape2 pun boleh.. heh

  20. October 25, 2007 at 7:33 pm

    wah, camne ko tau aku ‘unik’ ni.. sungguh terharu aku.. ๐Ÿ˜›

  21. October 26, 2007 at 7:44 am

    camane aku tahu? huish.. adalah.. hahahahaaa..

    aku rasa aku kenal la ngko. ko kenal kak E tak??

  22. October 26, 2007 at 9:12 am

    girl and mucs, tgk part recent comments tu gambar u guys jerk,. ada apa2 ker? hehehe ๐Ÿ™‚

    peace mucs!

  23. October 26, 2007 at 9:45 am

    aishah: takde apa2… he was my faculty mate but I just got to know bout that VERY recently..so, yeah.. nope. not like what u think. ๐Ÿ™‚

    again, “tingkatkan prestasi, jauhkan kontroversi”

    he is into korean type of gal and im definitely not like one..haha!

  24. October 26, 2007 at 10:23 am

    he is into korean type of gal and im definitely not like one..haha!

    waaa.. mana ko tau ni? aku ada beritau alok ke pasal ni? memandai je.. aku sekarang cari perempuan kelate. tapi kalau tak dapat, terengganu ke, pahang ke, bole juga.. ko asal pahang kan? cantik la tu..

    by the way, network ko memang bagus la. kak E tu sapa ek? tatau la aku kenal ke tak. batch sendiri pun tak berapa kenal.. tapi the one and only akak yang aku kenal aku rasa anak prof yang ajar math tu. sapa ntah nama prof tu. tak ingat..

    aishah: peace.. (^_^)v

  25. October 26, 2007 at 10:27 am

    kak E tu baya kita, real name Aaishah, anak sedara dekan kita. Bukan echah blogger ni tau!

    Kak E tu satu team talk show ngan ko mase English class dulu.. ๐Ÿ™‚

    Ko kenal zaidi yahya tak? tu ex-skul aku masa sekolah rendah dulu..td tetibe tanya aku kenal ko ke tak.. ada plak, confirmla aku cakap tak kenal. haha.

  26. nurnana
    October 26, 2007 at 10:41 am

    mus,
    ko wat la entri lain yg ko protectkn password nye utk ko dgn girl je..
    leh cenggitu..??
    hak hak hak..

  27. October 26, 2007 at 10:45 am

    la, aishah tu ke? kenal la sangat.. eh dia single lagi tak? ๐Ÿ˜›

    kita sekelas ke masa english tu? alahai.. masa talk show tu memang best. ingat lagi sampai sekarang. oh, baru teringat, aku ada gambar group kitaorang..

    eddy tu lagi la aku kenal.. dah satu group masa 1st & 2nd year.. kalau ko satu sekolah ngan dia, aku rasa aku kenal kot ko.. mungkin tak cam sebab ko makin cantik kot.. ๐Ÿ˜› maklum la, dah berkerjaya sekarang..

    alahai, jejak2 kasihan la plak.. hehehe..

  28. October 26, 2007 at 10:48 am

    nana: tade apa2 pun yang nak diprotect.. semua memori yang hanya tinggal kenangan..

  29. October 26, 2007 at 11:04 am

    single..huhu.. nape, ko nak ke?? aku baru je ngumpat pasal ko ngan dia td..

  30. October 26, 2007 at 11:21 am

    opss, maksud aku.. aku baru je borak ngan kak e pasal ko.. dia kata ko selalu jugak contact dia out of the blue kan…haaa..lalalala

  31. October 26, 2007 at 11:21 am

    dia keje kat mana sekarang? dulu dia beritau dia duk kat ampang. ko umpat yang baik2 je pasal aku eh..

  32. October 26, 2007 at 11:31 am

    keje kat petronas, KLCC. Boleh. Dia pun cakap yang baik2 je pasal ngko. Ko ada kan no fon dia?? ape kata ko mesej je apa yg ko cakap ni pada dia.. or, u want me to do it on behalf of you????? hehe

  33. October 26, 2007 at 11:45 am

    nak contact selalu segan.. so out of the blue je la.. ๐Ÿ˜‰

    oh, petronas ke.. hmm.. tade peluang la kot kalau aku lambat..

    btw, kenapa panggil dia kak e?

  34. October 26, 2007 at 11:51 am

    tak.. confirm ada peluang.. belum cuba belum tahu..

    oh, aku ada bagi url ko pada dia.. jangan bunuh aku.

    panggil kak e coz terikut ngan org.. dia lahir sama tahun ngan kita..

    ada jejaka petronas nak kat dia tapi dia bo layan.. dia sukakan orang yang sama cara hidup dengan dia.. if u know what i mean.. dia duk puji ko budak baik, memahami, sopan..n macho..(tetibe selit) isk.. banyak lagilah.. nasib baik aku kuat iman, kalo tak aku pun turut tergoda gituh..hahah (ok, aku gurau..hmm)

    aku boleh je tolong ko.. if ko betul2 la.. nak? hehe

  35. October 26, 2007 at 2:25 pm

    alhamdulillah, segala puji hanya bagi Allah..

    aku belum bersedia nak kawin lagi la.. belum siap lagi nak jadi laki orang. al-fatihah aku pun belum cukup sempurna. nanti bila aku dah siap aku minta ko tolong..

  36. October 26, 2007 at 3:10 pm

    Ok! No problem =p. Saya yang menurut perintah. Apa2 hal, rogerlah!

  37. October 27, 2007 at 5:27 pm

    uhuhuhu~ macam ruangan chatting plak ni~ ehehe ๐Ÿ˜›

  38. ixora
    October 28, 2007 at 12:37 am

    tu laa diorang ni.. ni ruangan chattin kot.. ehhe..

  39. October 28, 2007 at 12:04 pm

    mucs, setuju ngan cadangan cik nana. buat password entry post. peace!

  40. October 28, 2007 at 12:40 pm

    girl: roger and out! ๐Ÿ˜›

    sya & ixora: hehehe.. nak join dalam chat room ni pun bole.. sila, sila.. jangan malu2.. ๐Ÿ˜›

    aishah: takpe, setakat ni tade yang P&C. peace! (^_^)v

  41. October 28, 2007 at 12:56 pm

    mucs, ampang kat mana?

  42. October 28, 2007 at 1:00 pm

    me? kat taman nirwana.

  43. October 28, 2007 at 1:14 pm

    dulu i was in Taman Dato Ahmad Razali. Bekerja di MBO Cinemas, Taman Dagang. Sure u’ve been there. My office was the glass room.

  44. October 28, 2007 at 1:39 pm

    oo.. of course i’ve been there.. dekat and murah. jalan kaki je pun bole.. keje situ dapat tengok wayang free tak? ๐Ÿ™‚

  45. October 28, 2007 at 2:31 pm

    masa kerja situ of course la dapat tgk muvie free. heh. but now i’m with government. i was among the first staff there. dah 2 tahun dah berhenti dari situ. managemnet pun dah tukar…tapi kadang2 budak usher tu bagi je masuk free. heh. ๐Ÿ™‚

  46. November 4, 2007 at 3:29 pm

    salam
    terima kasih atas ziarah…

  47. November 4, 2007 at 11:33 pm

    ridwanto: wsalam wbt. terima kasih kerana menziarah juga..

  48. November 27, 2007 at 6:08 pm

    saya doyot, telah pinjam artikel 21 september 2007..the article about rape and the dua..boleh ke??

  49. November 28, 2007 at 11:15 am

    doyot: boleh aje.. silakan..

  50. tinatakeshi
    February 6, 2008 at 6:56 pm

    Salam..
    Bile bace thread comments blog nie,tetibe interested lak bace cite pasal mucs dgn kak e tu..hihihi mucs ni jujur dgn perasaan rupenye..=)
    sorry nyebok nak bg comment gak,i can’t help it..ur thoughts is so interesting to know,mucs..ahaks

  51. February 7, 2008 at 2:26 am

    tina: jujur dgn perasaan? perasan je lebih kot.. hehe.. i’d never thought it could interest anyone accept for myself ๐Ÿ˜‰

  52. March 9, 2008 at 6:07 am

    ๐Ÿ™‚

  53. September 3, 2010 at 3:45 pm

    Wow. Dah hapdettt. Itu je ke mucs? Bukan u minat korean artists ke? Kena tulis juga tu.. :p

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: