Home > Life > Test

Test

September 27, 2010 Leave a comment Go to comments

Attempting to post from a symbian device.

Ok, WordPress cool sebab support mobile blogging. Blogspot pun support juga, tapi post guna sms. Apa kes.. Rugi la ada wifi kat rumah kalau nak kena guna sms.. So dear Blogspot, please fully support mobile blogging as soon as possible.

Oh, banyak benda nak tulis sebenarnya, tapi leceh la pula nak taip banyak2 kat handphone. Walaupun handphone ni ada full qwerty keyboard, sungguh tak best menaip dengan dua ibu jari. Tak touch-typist la macam ni.. :p

Advertisements
Categories: Life
  1. September 27, 2010 at 10:46 pm

    Cool..
    Wordpress 1, Blogspot 0.

  2. September 28, 2010 at 7:39 am

    Astagaaaaaaaaa.. ini ke post test tu? Haha. Sabor je lahhhh.

    ps: tak penting pun untuk blogspot support mobile blogging sebab buat masa ni pengguna blogspot tegar (bukan blogger yang setahun sekali hapdet blog tu:p) lebih selesa berblogging daripada laptop/komputer. so kami takde apa2 komplen berkenaan hal ni. Sekian.

  3. September 28, 2010 at 8:26 am

    eh, isunya pasal post thru sms eh.. sori silap baca :P.

  4. December 9, 2010 at 9:05 am

    i pun baru dload wordpress mobile dari android market. cool. cool. yeah, blogspot bagi update kut sms, cool juga. tapi wordpress lagi best. hehe.

    and from my phone, bila amik gambar, boleh terus anta ke wordpress… macam mobile uploads kat FB tu. (tapi i tak try lagi).

    eh, i macam review telefon pula. 😀

    • December 10, 2010 at 12:19 am

      cik echah ada komen rupanya.. patut la tetiba sblm tido ni rasa nk jenguk blog ni.. :p

      btw, cool la ada android-based phone.. i tak mampu lagi.. :p

      review phone pn takpe.. i tak kisah. bole share2..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: