Home > News > Salam Lebaran

Salam Lebaran

Salam adik-adik,

Rasanya lama betul tak menulis kat sini. Sejak-sejak bizi dengan kerja dan tugas pun makin bertambah, memang Kak Nana melawat saja tanpa menulis di sini.

Tup tup dah nak raya dah. Kejap je.

Kak Nana tak sure raya tahun ni macam mana sebab this is the first year Kak Nana akan beraya tanpa Ayah. Sedangkan melalui Ramadhan kali ini terasa sungguh kehibaannya, apa tah lagi Aidilfitri yang kurang seminggu je ni.

Doakan yang baik-baik je buat Kak Nana sekeluarga.
Dan Kak Nana mengambil kesempatan ini untuk memohon ampun dan maaf sekiranya terdapat keterlanjuran kata atau perbuatan yang Kak Nana lakukan secara sedar/ tak sedar, sengaja atau tidak sengaja pada semua yang kenal Kak Nana.

ketupat daun palas

Mucs, terima kasih kerana bagi peluang Kak Nana menulis di sini. Mengenali awak aje dah buat Kak Nana gembira dan bersyukur kerana ada kawan sebaik awak.

Mucs, Fadh, Aishah, LydiaRayyan, Dila dan Pieja, Salam Aidilfitri dan mohon ampun segala salah silap yang Kak Nana sengaja/ tak sengaja lakukan. Semoga hari raya tahun ini dapat mempertemukan kita, Insya Allah.

Jemputlah datang ke rumah.

Untuk semua pembaca Phyxseus, terima kasih buat semua sokongan yang anda berikan buat kami.

Assalamualaikum..

Salam sayang,
Nurnana

Advertisements
Categories: News
  1. September 17, 2009 at 10:15 pm

    Hai Kak Nana,

    Selamat hari raya dan maaf zahir batin juga.. Kalau sampai ke raub time raya nanti, jemputlah datang ke rumah.. semuanya dialu2kan..:)

    • November 9, 2009 at 12:12 am

      tahun depan insyaAllah aku sampai hehe

  2. نورنانا
    September 23, 2009 at 10:48 pm

    err..phone kak nana rosak ari tu. semua number hilang. dah takde number awak juga. nanti2, bagi semula, boleh?

    macam mana nak bgtau kalau2 dah sampai ke raub?

  3. September 28, 2009 at 9:56 am

    kak nana.. i love you too! 🙂

  4. نورنانا
    October 1, 2009 at 12:55 am

    i love you, three.

  5. November 9, 2009 at 12:12 am

    i love you four.. 😉

    • نورنانا
      November 9, 2009 at 10:32 am

      hahaha, mus kelakar.

      • November 9, 2009 at 9:53 pm

        ye, saya memang kelakar.. huhu (perasan)

  6. August 9, 2010 at 1:45 pm

    Mucs, ni kira janji ke? Tahun depan tu tahun ni ke? wahahahaah. ok, tak kelakar. lolz=p

    • August 11, 2010 at 11:31 pm

      tak janji pun.. :p actually dh lupa pernah komen mcm tu.. (>_<)

      • August 12, 2010 at 8:02 am

        Aku lagilah… tak baca langsung komen ko ni tahun lepas. Dah dekat setahun baru baca. lolz=p.

  7. shazanateh82
    August 9, 2010 at 2:04 pm

    ape ni pieja? explain pls….. ahahahhaa… saje menyibukkkkkkkkkkkkkkkkk 😛

  8. August 9, 2010 at 2:07 pm

    *gulp*. weh, gurau2 member je lah. camne ko boleh menjejakin neh… sabar je lahhh……… lolz=p.

    • shazanateh82
      August 9, 2010 at 2:08 pm

      aku ingin menjadiiiiii mimpi indah.. dalam tidurmu.. sebab tu la aku ada di mana2…

  9. August 9, 2010 at 2:10 pm

    hahahaha. Kejinessss. Dah.. dah.. case closed=p.

  10. نورنانا
    August 11, 2010 at 8:45 am

    eh tapi, ni bukan ke entri tahun lepas?

    • August 11, 2010 at 11:31 pm

      ye kak, ni entri tahun lps.. ni betul2, bkn cobaan.. :p

    • August 12, 2010 at 7:59 am

      ha ah kak. tapi tu la.. tahun lepas tunggu jugak kot kak nana nak dtg umah, takdelah pulak..=p

      • نورنانا
        August 12, 2010 at 11:53 am

        huhuhuuhuhu.
        pieja kena tahu, kak nana ni pelupa.
        maaf. maaf.

  11. August 12, 2010 at 12:12 pm

    takpe kak nana. cuba lagi tahun ni=p.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: