Home > Uncategorized > Salam Muhibbah

Salam Muhibbah

Isk. Dah lama tak jenguk wordpress. Rasa aneh plak nak menaip. Oleh itu, lain kalilah saya kembali lagi. Kuakuakua. Sungguh tidak bermotif.

 

By the way, Echah.. if u happen to read this. Kak Nor Rashidah now jadi bos saya. Beliau sungguh gila2 dan asyik gelak 24 jam. Bilik beliau juga ibarat 7-eleven. Saya sungguh suka kerana selalu masuk bilik beliau dalam keadaan lapar dan keluar dalam keadaan kenyang. Selain itu, beliau juga suka memayung orang. Oh. Heaven. Saya harap saya akan terus dapat bos secharming itu di masa-masa akan datang.

 

Insyaallah.. hehe!~

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. July 14, 2009 at 11:21 am

    oh… puan rashidah memang best.

  2. July 14, 2009 at 11:24 pm

    orang jepun cakap, hisashiburi..!! yeah, sila kembali ye.. 😉
    kak rashidah tu ada anak prmpn tak? 😛

  3. نورنانا
    July 15, 2009 at 10:14 am

    7 Eleven?
    maksudnya? bilik tu mesti ada Slurpee dan Big Gulp.

  4. July 18, 2009 at 1:22 am

    7-eleven buka 24 jam.. bukan takat slurpee, yang mabuk2 tu pun ada juga.. (>_<);

  5. July 19, 2009 at 1:39 pm

    Haha. Korang ni memang kaki komen menyeleweng (kecuali Echah). haha.

    Tak. Kak Shidah cuma supply makanan halal je. huhu. Slurpee pun takdek sebab Kerajaan belum sponsor letak peti ais dalam bilik. =p

    • July 19, 2009 at 5:55 pm

      oh.. takpe, nanti aku cuba berubah hehe.. (jadikan echah sebagai contoh)

      aku tak maksudkan kak rashidah ada supply yg tak halal tu tau. cuma nak beritau fakta pasal 7-eleven je. the sad thing about it.

  6. July 19, 2009 at 1:41 pm

    Mucs: Ala.. tak tanya la pulak. Tapi tau tak… dia pernah peluk ashraf dan aishah sinclair!! I mean.. seriously peluk! Time tu umur ashraf 12 tahun. Masih innocent dan pakai songkok lagi. hihi. eh, jawapan aku plak yang menyeleweng eh?

    • July 19, 2009 at 5:58 pm

      siapa yg peluk anak2 sinclair tu? kak rashidah? ke anak kak rashidah?

      • July 19, 2009 at 9:48 pm

        Kak Rashidah sendiri. Anak-anak Sinclair tu pernah join program motivasi kat UTM Skudai. Comel sangat ashraf time tu. Muka innocent habis. Nanti aku mitak gambar dia time tu daripada kak rashidah upload kat blog.

        now ashraf dh tak berapa innocent dah la. hehe.

  7. July 20, 2009 at 10:53 pm

    fiza: ic. biasa la, time kecik2 mmg comel & innocent. aku mcm tu juga (ehem) 😛 skrg ashraf peluk orang lain plak.. ehehe..

    oh, aku pernah borak2 dgn mak ashraf tu. dia ada company yg buat kerja2 amal. kind of like forest saving. kalau ko ada rasa nak tanam pokok, contact la mak dia tu hehe..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: