Home > Uncategorized > biru,merah,hijau,kelabu,biru air laut

biru,merah,hijau,kelabu,biru air laut

ape kaler cat ghumah korang ghayer tahun ini?…

biru?

merah?

hijau?

kaler 5 tahun lepas?

kaler tahun lepas?

hehe…

bila raya ramai yg semangat nak tukar kaler rumah..ade yang kesah…ade yang tak kesah..

kalau yang kesah tu siap nak make sure matching ngan kaler pintulah..kaler gate la…kaler langsir la….kalau boleh..alas kaki pun kena matching!!

hehe..tahun ini rumah ku tidak berganti cat..tahun lepas itupun elok lagi….macam2 kaler ade kat taman aku..yang striking pun ade..senang org nak carik gamaknye……

kenapa aku cerita pasal cat….sebab…mucs mengingatkan aku pasal cat semalam…

hehehehehe

*****************************************************************************************************************

setelah sekian lama kau tak hapdet mus….

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. buzzybug
    September 25, 2008 at 3:33 pm

    sama je kaler umah aku.

  2. نورنانا
    September 25, 2008 at 3:56 pm

    saya pun sama je
    biru..

    lyd, fahmi dah buat pagar baru
    huhu.

  3. September 25, 2008 at 4:25 pm

    buzzy: umah aku pun~~~

    nana: uu..kau observe jeek fahmi tu yea~~~~ uuu

  4. نورنانا
    September 25, 2008 at 4:40 pm

    dah umah dia umah first.
    mmg la kena lalu..

    apeda…

  5. نورنانا
    September 26, 2008 at 12:54 pm

    nak duit raya…

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: