Home > Life > Tag Dila

Tag Dila

I was tagged by Dila. Memandangkan ianya agak senang dan sikit je, maka saya dengan berbesar hati pun buat la.. 😛

  1. Nama ‘Timang-timangan’ anda oleh yg tercyg..?
    There’s a nickname called by my family and close relatives, but i’m not willing to share it here 😛
  2. Anda seorang yang..
    Sweet tetapi baik. haha.. 😛
  3. Insan teristimewa ? Describe apa membuatkan dia terlalu istimewa dimata anda..
    My mom but she’s special even in my heart. Sebab syurga di bawah tapak kaki ibu.. sapa tak nak masuk syurga kan..
  4. Makanan & Minuman favourite anda..
    Apa2 yang sedap pada lidah saya.
  5. Favourite colour..
    Biru.
  6. Favourite song..
    Banyak, tapi dulu suka lagu Dewa-Satu dan sekarang sekali-sekala masih lagi suka dengar.
  7. Siapa yg selalu membuatkan anda tergelak..
    Mereka yang suka buat lawak haha..
  8. Sikap yg membuatkan anda stress..
    Ala, relaks la.. buatpe nak stress2..
  9. 3 benda yg mesti ada dlm bag anda…
    Bukan selalu bawa beg pun.. haha
  10. Kali terakhir anda beriya-iya menangis..kenapa..
    Minggu lepas rasanya. Sebab iman yang lemah 😦
  11. Perkara yg paling lucu atau memalukan dlm hidup anda…
    Dua2 banyak. Too lazy to pick one haha.
  12. Tag 6 rakan anda…
    6 orang ramai sangat la.. Tag Lydia je la..
Advertisements
Categories: Life Tags: ,
  1. نورنانا
    June 17, 2008 at 5:12 pm

    macam tipu je mus ni..ekekekkkkk…

    mus… x dpt jumpa ko..baru nak ajak mkn mihun sup kat kedai payang…

  2. June 18, 2008 at 4:06 pm

    apa yang tipunya kak? ini betul2 ni.. bukan cobaan..

    tu la, minta maap bebanyak. miss peluang nak jumpa kak. best ke mihun sup kat situ? kat kl tade mihun sup yang best ke? haha..

  3. نورنانا
    June 19, 2008 at 12:54 pm

    ** tipu tang ~ sweet tapi baik ~ tu..

  4. June 19, 2008 at 2:17 pm

    ape nama timangan?

  5. نورنانا
    June 19, 2008 at 2:21 pm

    ntah..simpan sorg2…

  6. June 19, 2008 at 2:40 pm

    nana: haha.. betul la tu.. orang yang cakap.. jadi saya yekan je la.. haha..

    lanun: rahsia! haha..

    nana: ala, tak best la kongsi kat sini.. satu dunia tau..

  7. نورنانا
    June 19, 2008 at 2:46 pm

    mana ada satu dunia..
    kitorg ber2 je tau..hihi..

  8. June 19, 2008 at 7:11 pm

    kitorang ber2??

    “There’s a nickname called by my family and close relatives”

  9. June 23, 2008 at 11:48 am

    Musc! nanti aku kena pegi bukit rakit ko leh entertain aku tak? fes class service bleh?

  10. June 23, 2008 at 2:52 pm

    bila ko datang sini? ada course ke?
    insyaAllah, kalau aku rajin, bole la.. haha.. 😉

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: