Home > Entertainment, General > Sempurna

Sempurna

Kau begitu sempurna
Dimataku kau begitu indah
kau membuat diriku
akan slalu memujamu

Disetiap langkahku
Kukan slalu memikirkan dirimu
Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu

*
Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Reff:

Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu
Sempurna.. Sempurna..

Kau genggam tanganku
Saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

Soundtrack Movie Love.

p/s : i really love this song. especially the one by andra and backbone.

Advertisements
Categories: Entertainment, General
  1. نورنانا
    April 25, 2008 at 2:23 pm

    akak pun suka yg andra n the backbone nye,…

  2. April 25, 2008 at 3:43 pm

    hehe. kita kan sejiwo. yang gita gutawa tu macam ala2 menjerit sikit kan? 😉

  3. نورنانا
    April 25, 2008 at 4:56 pm

    ye.. mcm x besh la sgt..

    so, dh dpt mp3?

  4. April 25, 2008 at 5:29 pm

    dapat. kak nana bagi satu, staff echah pun ada bagi. thank you!

  5. April 25, 2008 at 7:13 pm

    huhu…. ko convert wordpress ni jadi BM ke weh? rajin ko ek…
    weh… bile mau balik INSTEP? aku rase time ko datang INSTEP nanti aku dah tak duduk kat LMS dah kot…. 🙂

  6. buzzybug
    April 26, 2008 at 3:02 am

    saya suka penyanyi yg ni nyanyi… 🙂

  7. April 27, 2008 at 11:13 pm

    owh. lagu ni saya dapat dari seorang peminat. hahaha. tapi malang sekali, saya tak pulak minat kat dia. huhuhu~

    tapi lagu ni best gila!

  8. April 28, 2008 at 8:16 am

    lagu ni saya akan dengar setiap hari…sebaik on laptop. saya sangat suka.

  9. نورنانا
    April 28, 2008 at 8:29 am

    akak dgr bila akak x bz… akak ni jarang dgr lagu2, sbb kat opis ada radio..

  10. May 30, 2008 at 6:17 pm

    lagu yang belum ku dengari lagi.. haha.. nobody’s perfect.. 🙂

    iwe: tak la. memang dah ada. tade masa aku nak convert2.. 🙂 will see you there in a few days, insyaAllah 🙂

  11. June 2, 2008 at 7:29 am

    waaaaaaaaaaa..mucs muncul!!!!

  12. نورنانا
    June 2, 2008 at 8:21 am

    oh.. nak g ganu jumpa mucs la..

    lalalala~~~~

  13. June 2, 2008 at 8:36 am

    lydia: 🙂 yeah, mucs muncul lagi!!

    nana: insyaAllah..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: