Home > Uncategorized > Birthday Countdown

Birthday Countdown

Memandangkan birthday Mucs pada bulan Feb, mari kita countdown birthday semua orang. (ntahpape takde kene mengene)

 Kita mulakan dengan tuan empunya blog..

MUS BIRTHDAY COUNTDOWN : 2 DAYS LEFT

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. February 13, 2008 at 10:54 am

    CIK COMEL BIRTHDAY : 1 DAY LEFT

  2. fadh
    February 13, 2008 at 10:56 am

    ape ni? entry seperti ini adalah penyalahgunaan kuasa. enche mucs, sila tarik balik keistimewaan yang diberikan kepada lanun ini.

    hahaha!! JK

  3. February 13, 2008 at 10:59 am

    Ceh..

    ENCIK PENDEK GUMUK : 2 DAYS LEFT

  4. February 13, 2008 at 11:02 am

    ahahaha..

    lanun: dah bole agak dah ko nak post something like this.

    fadh: penyalahgunaan kuasa adalah dibenarkan di sini. haha..

  5. نورنانا
    February 13, 2008 at 11:39 am

    bagus… mucs ialah boss yg baik lagi memahami..

  6. نورنانا
    February 13, 2008 at 12:27 pm

    dila ..camtu ko kena tau sumer org nye bday..
    aku nye, setahun ada 2 kali..hahaha..

    aku nak 2 adiah..
    satu- jam dinding
    dua- jam randik…

  7. February 13, 2008 at 1:46 pm

    bile bufday anda nana?

    Saya akan berikan anda Jamu.. hahahah~

    Tp sila mintak pada mus memandangkan ini adalah blog dia.

  8. نورنانا
    February 13, 2008 at 2:00 pm

    Jamu?
    Jamu rapat ke? lalalala ~~~

    20 Muharram dan 18 November..
    Sila ingat ni.. 20 Muharram sudah pun berlalu, skang ni bulan Safar..

    Kalo mintak adiah kat mus, mesti dia nak bg Kopok Lekor atau Voucher membeli belah ke Sabasun Kuala Terengganu.

    Ahaks!!

  9. February 13, 2008 at 2:23 pm

    lanun: apa lagi, kira la countdown birtday nana tu.. ko jadi pengedar jamu ke sekarang?

    nana: hmm.. kopok lekor? beres.. tapi bukan kopok nenek di pulau pulau duyong tu la. kat batu rakit ni je.. hehe..

  10. نورنانا
    February 13, 2008 at 2:33 pm

    mus:
    ok..ok.. batu rakit pon ok ape..
    akak igt akak kena gak la g duyong…
    sudah rindu mau balik duyong..

    hehe…

    dila:
    sebenarnya, aku kureng suka bila ada hari jadi..
    sbb tu kan tanda aku sudah tua..huhu…
    dlm semua org kat sini, aku la yg paling tua..
    huaaarrggghhh…

  11. February 13, 2008 at 3:50 pm

    nana : hahahhaha… Takpe tua2 berisi~~

  12. February 14, 2008 at 4:56 am

    DILA’S BIRTHDAY COUNTDOWN : TODAY!~~

    Sila beri hadiah anda~!!

  13. February 14, 2008 at 4:48 pm

    MUS & MR. KEDEK BIRTHDAY COUNTDOWN : 1 DAY LEFT

  14. نورنانا
    February 14, 2008 at 5:01 pm

    Dila:
    Org tua, warga emas..
    Aku la tu…
    aku suka kalo korg panggil aku ‘kakak’..

    Tapi, xmo panggil pun xpe..

    Aku tgh carik sumber yg best utk wish Mus dgn Kedek ni..
    nk pilih pic yg lawa2 dan comel2 utk entri esok..

  15. February 14, 2008 at 5:11 pm

    KAKAK NANA BIRTHDAY COUNTDOWN : 9 MONTHS 4 DAYS

    Ipin dan Upin tu seswai je utk mereka.. kembar kan?

  16. نورنانا
    February 15, 2008 at 8:04 am

    Ecah : 16 Julai
    Lyd: ??
    Girl: ??

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: