Home > General > If I May..

If I May..

If I may have a little time on this, I’d like to say thanks to cik Lydia for her contributions; here and here. Until I could spend more time for a proper update, later.. ๐Ÿ˜‰

Advertisements
Categories: General
  1. February 10, 2008 at 12:32 pm

    If you may….hope ur ‘later’ll be soon

    *cik co writer-tributer*

    Amacam? Biler nak layan citer jumper pulek?

  2. ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง
    February 11, 2008 at 8:35 am

    tu je, mus?

  3. February 11, 2008 at 4:50 pm

    citer jumper???? nak jumpa ke? pheewwiittt~~~ huhuhu

  4. ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง
    February 12, 2008 at 12:04 pm

    mus, ari tu kan akak lalu cempaka, beli limau kat tepi jalan (kat tempat selalu ada durian D24 tu),..

    akak pun g la lalu umah ko dulu…hak hak hak..

  5. February 12, 2008 at 3:32 pm

    lydia: insyaAllah.. jumper? apsal la cite tu kuar minggu ni.. kalau tak, aku dah contact ko dah minggu lepas masa balik jb. sekarang dah ada kat kt. kt tade wayang.. odeon pun tade..

    nana: yup. for the time being.. (>_<);

    lanun: dah banyak kali dah jumpa lydia. masa sekolah dulu ari-ari jumpa dari darjah 2..

    nana: siap lalu jalan nirwana 24 tu? ish, kan kena masuk dalam. rajinnya..

  6. fadh
    February 12, 2008 at 3:53 pm

    tu je? setelah sekian lama? ceh!

  7. February 12, 2008 at 4:13 pm

    ala, leks aa fadh.. aku memang saje nak menguji kesabaran ko tu.. haha.. ๐Ÿ˜›

  8. February 12, 2008 at 4:34 pm

    huhu…rindu betul nak baca post2 di blog mucs ni. tak kiralah sape contributor dia…heheh…
    tulah mucs, aku pun berharap sama ngn cik lydia, semoga later kau ni is soon enough…hopefully.

    ๐Ÿ˜‰

  9. ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง
    February 12, 2008 at 4:46 pm

    yup.. akak masuk jalan tu..
    sambil akak usya umah kawan akak..sambil tu akak usya umah lama ko… kot2 kuar buang sampah ke osmet ko..

    ahhahaha…

  10. February 12, 2008 at 4:59 pm

    aishah: aisey, sorry to keep you waiting then..

    sapa lagi nak jadi contributor di blog ini, sila beritau eh.. hehe..

    nana: oo.. jalan-jalan usya-usya.. member saya tu jarang duk rumah. kalau duk rumah, dia jarang kuar.

  11. February 12, 2008 at 5:17 pm

    mucs, aku pun nak jadi contributor jugak! eheheh..nak kena anta resume kah? ๐Ÿ˜‰ hehe

  12. February 12, 2008 at 6:57 pm

    salam petang selasa bro itteww..

  13. February 13, 2008 at 5:25 am

    aku pun nak jugakla jadi contributor.. ‘hahhaha’ <–gelak jahatt

  14. fadh
    February 13, 2008 at 7:46 am

    sila masukkan nama aku sebagai contributor ye. haha

  15. ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง
    February 13, 2008 at 8:51 am

    camni..aku pon nak la…hak hak hak…
    bleh ek camni??

  16. February 13, 2008 at 9:31 am

    Mus,

    kite kan kan…kawan dah lama.. sejak first year lagi kan kan….

    Jangan bg diorang sume jadi contributor.. bg aku je… hahahahahaha…

  17. ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง
    February 13, 2008 at 9:38 am

    wah, lanun..mung potong line ni..

    mus, kita kan org ampang yg baik..
    dan seterusnya, kita menjadik rakyat terengganu yg tak berapa nak keterengganuan sgt..
    tapi berbudi pekerti yg mulia, mengamalkan tatacara hidup yg bersih ..

    hak hak hak..

    (ape kena nya aku ari ni??)

  18. fadh
    February 13, 2008 at 10:06 am

    haha..aku adalah contributor!

    sila berkelakuan baik di sini ye!

  19. ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง
    February 13, 2008 at 10:29 am

    wah…kena jalan tunduk hormat la ni…

  20. February 13, 2008 at 10:31 am

    en me: selamat petang rabu pula..

    aishah, lanun, fadh, nana: sila mulakan menulis sekarang ye.. jangan curi tulang.

  21. February 13, 2008 at 10:38 am

    ape ni mus… kan dah ckp aku sorang je!

  22. February 13, 2008 at 10:43 am

    lanun: haha.. aku suka orang yang tamak cam ko.. ๐Ÿ˜›

  23. ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง
    February 13, 2008 at 10:52 am

    haha…aku pun? aku memain je..tp ok la…tq very much boss..

  24. ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง
    August 11, 2010 at 8:23 pm

    comel lah entri ni. rindu semua org.

    • August 11, 2010 at 11:40 pm

      ๐Ÿ™‚ mmg comel.. rindu kat semua org jg.. it’s used to be pretty happening here.. (perasan) :p

  25. August 12, 2010 at 12:10 pm

    ya. kak nana. saje je gurau=p.

  26. dilanun
    August 12, 2010 at 4:43 pm

    hahahahahahahha~ aku baru perasan… aku yg paling tamak kat sini.

    • August 12, 2010 at 5:10 pm

      orang tamak selalu untung=p.

    • ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง
      August 12, 2010 at 7:14 pm

      oh dila. comel je buat perangai tamak-tamak mcm tu.

      • August 13, 2010 at 8:04 pm

        dia mmg suka buat perangai2 comel.. siap pernah buat pengakuan secara open yg dia comel orangnya.. :p

      • ู†ูˆุฑู†ุงู†ุง
        August 14, 2010 at 10:05 pm

        seb baik comel. kalau tak… (err…habis kan lah sendiri, ye..)

  27. dilanun
    August 19, 2010 at 10:02 am

    Oh, nasib baik comel ye? haha.. Eh mus, jgn dedahkan rahsia kecomelan aku disini.. haha..

    • August 19, 2010 at 10:40 pm

      oh, abis nk dedahkan kat mana? hehe.. dila, ko makin comel la skrg. aku nk tau rahsia yg tu bole? :p

      • dilanun
        August 25, 2010 at 6:14 am

        kau saje la tu kan… taula…huhuhuu

      • August 31, 2010 at 3:03 pm

        mesti la saje. takkan tak sengaje pula.. :p
        dila kedek la. tak nk org lain pn comel..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: