Home > Life > Selamat Tinggal 2007

Selamat Tinggal 2007

December 31, 2007 Leave a comment Go to comments

Sebenarnya saya ada banyak lagi entri kat draft. Ada yang dah siap, tapi tak nak post dulu sebab satu entri tak siap lagi. Biar la..

Anyways, today is the last day for the year 2007 AD. Bagi saya, 2007 sangat indah dan manis. Permulaan yang baik, akhir yang baik juga. Alhamdulillah. Tahun ni saya beralih bidang, jumpa mereka, aktif semula, blog semula, jumpa dia, jatuh semula dan banyak lagi. Semuanya best. Sebab kebanyakkannya best, jadi pada saya 2007 ialah tahun yang sangat best. Seakan hampir tiada yang tak best. Thanks for the sweet memories.. Dengan itu, selamat datang 2008!! Semoga ianya lebih indah dari tahun-tahun sebelumnya.

Oh, malam ni ada konsert di KLCC. Petronas taja tu.. Hehe.. Petronas memang kaya.. Kepada yang belum tahu, telah difatwakan oleh Sheikh-ul-Azhar, SheikhTantawi, Sheikh Yusof al-Qardhawi dan ulama2 contemporary bahawa menyambut 31 Disember bererti menyambut ulangtahun hari jadi tuhan Yahudi & Nasarah. Sila rujuk entri Mari menjadi fasik? dari encik Jat untuk bacaan lanjut.

countdown

Advertisements
Categories: Life Tags: , ,
  1. fadh
    December 31, 2007 at 2:27 pm

    selamat tahun baru bro!

  2. ain
    December 31, 2007 at 2:59 pm

    Semoga terus cemerlang dan sukses di 2008!

  3. December 31, 2007 at 4:28 pm

    hepi new year….
    semoga 2008 pun mjadi tahun yg best jgak=)

  4. December 31, 2007 at 10:46 pm

    salam tahun baru 2008. sekarang kul 1045mlm. jap lagi nak countdown. hehehehhe

  5. January 1, 2008 at 2:27 am

    Selamat tahun baru. Nice blog you have here… 😀

  6. January 1, 2008 at 10:39 am

    salam tahun bau tajuk kita sama kebetulan lah tu……..

  7. January 1, 2008 at 10:40 am

    eh tahun baru type silap sori ya

  8. January 1, 2008 at 12:47 pm

    fadh: selamat tahun baru to you too bro..

    ain: amin.. same goes to you too.

    cikf: hepi new year to you too.. insyaAllah..

    KNizam: countdown ke bro semalam?

    lanog: selamat tahun baru.. thank you..

    nuriman: tahun yang berbau.. hehe.. yup, kebetulan. saya pilih tajuk tu sebab saya sayang nak tinggal 2007 🙂

  9. January 1, 2008 at 2:50 pm

    salam tahun baru 2008 bro mucs itu..

  10. January 1, 2008 at 4:45 pm

    lalala… selamat tahun baru bro… moga2 tercapai azam…

  11. January 1, 2008 at 6:04 pm

    Salam tahun baru. Semoga hijrah ni kita lebih bersungguh2 nk ucap selamat. Hehe. Aku dah link ko. Sila lah paham2. Kui3.

  12. January 2, 2008 at 9:02 am

    me: selamat tahun baru bro yginsaft itu.. 😉

    palie: lalala.. selamat tahun baru juga bro.. same goes to you too..

    Affuan: insyaAllah, maal hijrah ni dah ada plan dah nak sambut camne.
    thanks for linking. dah link ko juga..

  13. نورنانا
    January 2, 2008 at 10:13 am

    Yeah..dah tahun 2008!!!
    Aku suka!!
    Aku suka!!..

    Happy New Year!

  14. January 2, 2008 at 1:41 pm

    Tahun baru aku tengok tv dlm bilik je.. sambil susun baju dalam almari.. pathetic me..

  15. January 2, 2008 at 2:28 pm

    nana:saya suka juga!! happy new year..

    pieja: ok la tu, at least u have something to do.. gi terkinja2 lagi pathetic kot.. hehe..

  16. January 2, 2008 at 10:59 pm

    Aha bro, gua sambut Maal Hijrah!

    P/S: Tu la hari gua merdeka tahun ni dari Jajahan Jepun, gua submit surat berenti bulan lepas, kehkehkeh!

  17. luccadjiwa
    January 7, 2008 at 11:10 am

    huh… nasib baik aku duk umah je masa malam tahun baru… lalala..

  18. ixora
    January 7, 2008 at 12:56 pm

    Hmm,nk wish thn baru pn cam da lambat je..
    tapi takpe la.. saya wish jugak benda lain;

    Selamat Maju Jaya dlm apa jua bidang yg diceburi! 🙂

  19. January 9, 2008 at 1:11 pm

    selamat awal muharram….

  20. January 20, 2008 at 2:30 am

    thanks bagi link mari menjadi fa**k? tu.

  21. نورنانا
    January 23, 2008 at 10:31 am

    Wei..Hapdet la!!!

  22. ixora
    January 25, 2008 at 1:40 pm

    ai rilly miss tu komen2 hier.. plis la apdet faster2 en mucs. 😦

  23. January 26, 2008 at 7:13 am

    woit mustep…ni dah nak masuk selamat tinggal january 2008 dah nie….mana pegi kamu hilang neh..?…ko publish je draf separo siap itu…takpun meh aku ejas2kan..wakaka..

  24. ixora
    January 27, 2008 at 1:35 pm

    huu,tensen btol! patblas ratus kali klik pn tak muncul2 lg.. ni yg rs nk buat onar di kotak komen beliau ni. miahahahaha….

  25. January 28, 2008 at 1:16 pm

    takpe ixora….takpun kita buat je entri baru kat comment box dia nie….wakakakakaka

  26. نورنانا
    January 28, 2008 at 4:28 pm

    aku nak join gak wat entri kat sini
    macam best je wat entri free cenggini..

  27. January 29, 2008 at 4:04 pm

    Mr Ah Fa: bagus2. semoga berjaya dengan kerja baru.

    luccadjiwa: alhamdulillah..

    ixora: thanks for the wishes.

    lydia: salam maal hijrah.. (walaupun dah lambat gile..)

    tong: no problemo

    nana: hapdet tu nate apa? 😛

    ixora: missing my entries too, tapi apa bole buat, keadaan sekarang kurang mengizinkan untuk update la..

    lydia: aku masih di sini.. tengok la nanti cuti raya cina aku update, insyaAllah. sekarang ni aku sibuk dengan hal lain la. nak suh ko tolong ejas2kan pun tak sempat.. hehe..

    ixora: ala, rileks la dik.. baru patblas ratus kali.. cukupkan la lapanblas ratus kali.. sapa tau, mungkin lepas tu, update muncul? 😛 buat masa ni, sila la membuat onar sesuka hati anda..

    lydia: ko nak buat entri baru? bole aje.. nanti aku add ko sebagai contributor.

    nana: let’s join the club..!! orang m’sia memang suka benda2 free kan?

  28. January 29, 2008 at 4:24 pm

    KOMEN DIATAS DIPANGGIL: REPLY COMBO

    EKEKEKEKKEEE…..RINDU AWAK…..PUNYE TULISAN

  29. January 29, 2008 at 4:29 pm

    yeah, you’ve successfully gave it a name!! i like it. jurus reply combo tahap 1!!

    rindu awak.. semua. btw, aku dah add ko jadi contributor. sila la contribute ye haha..

  30. January 30, 2008 at 7:08 am

    maaakkk aih…..dasat~~dasat~~~…aku nyer entri pun payah berketuk baru keluar yg baru..nak kontribute mu punye plek…..(>_<)…

    so kene la aku keluar jurus baru jugek…

    …….”kage bunshin no entri!!!”……-narutte…

  31. ixora
    January 30, 2008 at 11:25 pm

    Eh,eh.. bila plak beliau muncul nih?? hoh, cik lydia tak khabarkan pd saya kemunculan en mucs. aahaha..

    Cik lydia jd kontributor ekk? ahahaha.. dua kali lima ngn ncik mucs je.. patploh ratus kali klik br ada post baru.tu pn puas kene pakse rela. muahahaha. jgn maraa.. *wink*

  32. January 31, 2008 at 7:38 am

    wakakakakakakaaakaka…

    ia tersgtla true cik ixora ooiii….

    tak lama lagi aku pulek yg akan ‘senyap’ kerana akan di demob ke project/program lain.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: