Home > Life > A Week In KT

A Week In KT

November 18, 2007 Leave a comment Go to comments

Just a quick update after a week in KT. Aku;

  • Sudah botak. Err.. berrambut sangat pendek actually.. Guna mata mesin rambut saiz 4. So sekarang dah tak handsome dan macam Rain lagi la.. Macam sapa ek..?? Hmm.. Michael Scofield kot.. haha..
  • Sangat gelap dan hitam. Panas gile kat sini.. Tapi takpe, bak kata En. Rain; “hitam nampak kemas”.. hehe..
  • Tenang skit. Less entertaiment, kurang buat dosa. I’m back to the way I was 7/8 years ago.
Advertisements
Categories: Life
  1. نورنانا
    November 23, 2007 at 3:11 pm

    Hehehe….
    Sangat rindu entri baru!!

    Dah x macam Rain?? 😦

  2. fadh
    November 23, 2007 at 3:37 pm

    welkam back…

  3. ixora
    November 24, 2007 at 12:42 pm

    wah,long time no see..!

    skrg dh mcm Michael Scofield plak? fullamakkk..!! 😉

  4. November 25, 2007 at 9:30 am

    wowowoww……… encik rain dah jadi muslim sejati ke??? bagus2.. bakal bapak mertua kat Kelantan mesti suka.. ni mesti boleh lompat2 ke kelantan sekali sekala kan? ahahahah

  5. tinatakeshi
    November 26, 2007 at 7:30 pm

    oh..bakal bapak mertua kat kelantan eh..hihi johor dgn kelantan..jauh tuuu..hihi tape2,modes of transportation skrg da maju n murah..=)

  6. November 26, 2007 at 9:30 pm

    nana: rindu gak nak memblog, mengkomen and kat kawan2 bloggers sekalian.. masih macam rain actually, tapi rain botak and gelap la.. 😛

    fadh: thank you, thank you.. tapi belum back lagi.. tunggu.. haha..

    ixora: yup, long time no see.. botak macam michael scofield, tapi bole aje macam rain.. rain botak.. hehe.. wah, avatar baru nampak..

    girl: en rain yang ini memang muslim sejati pung.. 😛 insyaAllah, doa2kan la suatu hari nanti aku sampai ke sana.. tapi bukan dengan melompat la ye..

    tina: tade bakal2 lagi pun.. angan2 je tu..

  7. ixora
    November 26, 2007 at 10:46 pm

    rain… maikel skopil..?? hmm, jauh beza tu..

    oh,saja tukar angin.dh patbulan avatar tu je 😀

  8. November 27, 2007 at 8:36 am

    hai mucs…kami tunggu jer updates yang baru! taking care!

  9. November 27, 2007 at 3:30 pm

    “dah tak mcm rain”..bile zaman kah ko mcm rain..tak pernah pulak aku terserempak…..ekekekeke

  10. November 28, 2007 at 11:24 am

    ixora: haha.. rambut je macam maikel skopil, tapi still macam rain lagi.. 😛 nice avatar anyways..

    aishah: i don’t think i could blog as frequent as before, but i’ll try my best once in a while. you guys take care too..

    lydia: ko tak pakai contact lens kot masa tu.. sbb tu tak perasan.. haha.. 😛

  11. نورنانا
    November 28, 2007 at 11:41 am

    ala lydia,
    ko anggap je dia mcm rain..

    masa memula aku tgk mucs ni,
    dia dh ckp muka dia cam rain..
    walaupun x sama, aku leh carik gak mana satu dia ni…

    kureng tinggi je kot..

    (padahal x sama langsung ok.. aku leh carik dia sbb dia sorg je ada kat situ..hehe..)

  12. November 28, 2007 at 12:21 pm

    nana: cis! ala, aku rasa aku dengan rain, aku lagi ensem kot.. hehe.. 😛

    huhu.. time camni la aku berharap aku kuat makan masa remaja dulu.. kalau tak, aku dah setinggi 5’10” dah, macam ayah and adik aku.. (walaupun rain setinggi 6′ kot, tapi bole la tu..)aku dah ukur dah aritu, sama je panjang kaki aku dengan kaki adik aku, cuma badan aku je tak besar and panjang.. so tak tinggi la.. aku ingat nak gi tarik2 badan la.. haha..

  13. نورنانا
    November 28, 2007 at 12:30 pm

    mucs:
    kalo dh berjaya tarik2 badan, ko bagi tau aku..
    aku pun nak wat gak…

    hahaha..

  14. fadh
    November 28, 2007 at 2:24 pm

    tarik badan? ko kene naik mesin seksa zaman omputih dulu2 tu…baru leh panjang rasanye.

  15. نورنانا
    November 28, 2007 at 3:10 pm

    mesin seksa zaman omputih dulu2 ?
    apo bondo tu adik2?

    apsal akak xtau?
    akak ni pencinta sejarah tau..
    tapi xtau plak pasal mesin ni…

    tapi akak pandai sejarah tempatan je..
    sejarah omputih akak mmg xtau..

  16. November 29, 2007 at 1:50 pm

    nana: tulang akak kuat tak? minum anlene tak? cukup nano calcium tak? kalau tak, tak bole tarik2 badan.. takut nanti rosak plak tulang belakang.. hehe.. 😛

    fadh: memang pung.. kalau bole nak naik mesin tu.. tapi mana ada mesin tu lagi sekarang ni.. kalau ada pun kat muzium2 omputih aa.. nanti ko nak gi melancong ke europe kan? bawakkan balik aku satu eh?

    nana: nampak sangat akak tak cukup minat sejarah ni.. saya yang tak minat sejarah pung tau pasal mesin tu.. ala, basically dia macam katil, akak baring atas tu, pastu ikat empat2 kaki & tangan, pastu dia pusingkan satu gear tu pelan2 sampai meregang kaki tangan n badan semua. kalau tak mati lepas kena seksa tu, insyaAllah tinggi la kot beberapa inci.. haha.. oh, tapi provided nano calcium akak cukup la macam yang saya tulis kat atas tu..

  17. نورنانا
    November 29, 2007 at 2:20 pm

    masa sekolah, org panggil akak ‘nano-nano’..
    sama tak nano calcium tu?

    akak memang pencinta sejarah, serius..
    sbb subjek sejarah akak mmg A, termasuk kerja kursus sejarah yg kena anta form 1 sampai form 3 tu…

    tapi, akak still nk join guna mesin tu..
    sbb gigi bongsu akak lum tumbuh, so akak ada harapan nk tinggi ni…

  18. December 12, 2007 at 5:29 pm

    erkk… ko duk ganu ek? aku pun br keje sini sebulan lebih…

  19. December 13, 2007 at 5:22 am

    kt tu kuala terengganu kan kan
    bukan, kota tinggi?

  20. December 24, 2007 at 12:40 am

    erk…hitam itu menawan…hehe

  21. December 24, 2007 at 12:43 pm

    luccadjiwa: ic.. ko kat kt juga ke? jom ramai2 berkampung di ganu!! eh, tanak la, aku nak berkampung di klate.. hehe..

    yginsaf: yup, kuala t’ganu. kota tinggi? hehe.. teringat lagi, tahun lepas ada sorang kawan guna shortform KT. saya pun ingat ianya merujuk kepada kota tinggi. tak teringat langsung kuala terengganu masa tu.. maklum la, saya orang johor..

    cikf: hehe.. tapi tak suka la tengok muka ni hitam.. 😛

  22. نورنانا
    December 24, 2007 at 1:09 pm

    kalo nak itam, ko g pulau duyong..
    nanti angin dok pulau sure boleh menghitam kan ko..

  23. December 24, 2007 at 1:30 pm

    erk.. sapa yang nak itam ni kak? orang tanak itam la.. gi pulay duyong makan kopok je aa.. hehe..

  24. نورنانا
    December 24, 2007 at 3:05 pm

    hakhakhak..

    jgn mkn bebyk kopok tu..
    nanti muka ko jadik cam muka ikan..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: