Home > Life > Aiko & Rika

Aiko & Rika

The cat sisters have names now!! The shorthair is named Aiko while the longhair is Rika. What a fancy Japanese names, huh? Well, it’s not a surprise coming from Taufiq since he had fancied anything japanese for quite a long time. Err.. actually I was one also, but things have gradually slowed down. Anyways, he also bought them a collar bell each, some kitty toys and new poop sand. They look so lovely with the pink bells..

Advertisements
Categories: Life Tags: , , , ,
  1. ixora
    November 4, 2007 at 11:26 pm

    letak la gambo kucing2 tu en mucs..

  2. November 4, 2007 at 11:37 pm

    gambo? minggu depan kot.. sekarang tade kamera la.. miskin saya ni.. 😛

  3. nurnana
    November 5, 2007 at 9:49 am

    Ntah..kita pun nk tgk kucing2 tu..

  4. November 5, 2007 at 10:06 am

    nama kucing saya KUKU…yang lain tu kitorang panggil cing-cing jer…

  5. November 5, 2007 at 10:30 am

    nana: kena tunggu kamera dulu.. ala, kucing biasa je..

    aishah: nama yang menarik! cing-cing tu dari “kucing” ke? kalau kucing saya kat rumah family tu, nama bodo2 je.. belang la, oren la, hitam la.. banyak sangat kucing datang & pergi. tak larat nak beri nama fancy2..

  6. nurnana
    November 5, 2007 at 10:31 am

    saya <<<<<<< —— xde kucing!

  7. November 5, 2007 at 11:56 am

    mucs, semua kucing2 yang datang dan pergi dan sekadar singgah je kami panggil cing-cing. a ah…dari perkataan kucing jua… 🙂

  8. November 5, 2007 at 1:01 pm

    nana: takde kucing boleh diadakan.. senang je..

    aishah: banyak la cing-cing camtu..

  9. nurnana
    November 5, 2007 at 2:35 pm

    saya <<<<<<——- takut n geli dgn kucing

    kan gue dh citer pasal cakaran kucing tu…

  10. lydiarayyan
    November 5, 2007 at 2:49 pm

    ske tgk kucing dari jarak jauh saje…dia dekat kalu..aku..aku…aku….

    aiko dan rika itu cam lebey seswai buat bagi nama hamster…just an opinion..heu~ heu~heu~

  11. November 5, 2007 at 3:44 pm

    nana: tau.. saje je buat2 tak tau.. 😛

    lydia: ko..ko..ko.. apa? aku pelik la orang yang takut kucing ni.. bukan ke comei je mereka itu.. sedap je dipelukcium.. apa la yang nak digelikan..

    hamster? aku rasa sebab ko tengok cite katun hamtaro tu kot..

  12. lydiarayyan
    November 5, 2007 at 4:12 pm

    aku bukan takut kicing…aku segan je..

  13. November 5, 2007 at 4:27 pm

    lydia: tipu! ha, apsal ko nak segan? kucing tu yang patut segan ngan ko sebab derang tak pakai baju..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: