Home > Jokes, Life > Poi poi

Poi poi

Tahukah anda, apakah itu poi poi? Anda tidak tahu? Saya pun tidak tahu.. hahaha.. Maka dengan itu, mari kita sama-sama baca petikan email-email di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai apa itu poi poi..

From: JN
Sent: Wednesday, October 24, 2007 2:44 PM
To: Mucs
Subject: poi poi

Fyi

From: Mucs
Sent: Wednesday, October 24, 2007 2:46 PM
To: J
N
Subject: RE: poi poi

Thanks.

Haha.. jadahnye subject poi poi..

From: JN
Sent: Wednesday, October 24, 2007 2:47 PM
To: Mucs
Subject: RE: poi poi

Jgn memain dgn nama tu..

Itu adelah sejenis rumpai laut yang aneh !!

Maka dengan itu, saya belajar sesuatu yang baru hari ini. Poi poi ialah sejenis rumpai laut yang aneh dan tidak boleh dibuat main-main. Terima kasih diucapkan kepada En JN di atas tunjuk ajar yang diberikan. Sekian, kelas bersurai.

Advertisements
Categories: Jokes, Life Tags:
  1. nurnana
    October 29, 2007 at 8:30 am

    ler..camne rupe nye..?
    pic xde ke?

  2. October 29, 2007 at 9:01 am

    pic? hmm..betul juga tu.. nanti saya tanya en JN ye..

  3. nurnana
    October 29, 2007 at 12:31 pm

    mana g post organ tu?
    sensitip ek?

  4. October 29, 2007 at 12:49 pm

    disimpan dulu. tengok la, kalau pandai mengolah balik ayat, keluarkan balik. kalau tak, delete je.. what i can say here, kalau nak derma terpulang la. as for me, i’m still with my stand not to donate. lagipun, setakat ni masih ada benda lain lagi yang boleh didermakan..

    on the other hand, gue dah dapat dah pic poi poi tu.. nanti malam la upload.. sekarang tak bole..

  5. nurnana
    October 29, 2007 at 1:39 pm

    k bro!
    take ur time..

  6. ixora
    October 29, 2007 at 4:43 pm

    poi poi xpnh dgr.. po po penah la..

    erm,ni kelas malam ke hape ni? 🙂

  7. lydiarayyan
    October 30, 2007 at 7:31 am

    poi poi..cam kiut je bunyik dia..adakah rupanye kiut jugak?? heu heu..i wonder

  8. October 30, 2007 at 10:10 am

    ixora: kelas pagi.. 😉

    lydia: kiut juga la.. lupa lak nak upload gambar beliau semalam. oh, JN tu programmer macho yang aku habaq kat hang aritu..

  9. lydiarayyan
    October 30, 2007 at 3:29 pm

    owh..kem slam poi poi kat dia…kire salam perkenalan poi poi la…hehe apela..”tak terrer access?! poi poi betul!” heu heu…

    kalau rase boring sebut poyo..sebut poi-poi pun cam ok gak

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: