Home > Entertainment, Jokes, Life > Upin & Ipin & Fadh?

Upin & Ipin & Fadh?

Upin & Ipin ialah siri animasi 3D pendek yang diterbitkan oleh Les’ Copaque Production untuk tayangan sempena bulan Ramadhan yang lepas di TV9.

Fadh pula ialah seorang kawan saya. Dia seorang yang baik, ensem[1], mengaku kool dan masih single[2].

Tapi jika anda ke http://images.google.com/ dan menaip upin & ipin sebagai keyword untuk carian gambar anda, anda akan jumpa kedua-duanya!! Sila klik pada screen capture di bawah atau lakukan carian tersebut sendiri jika tak percaya..

Upin & Ipin & Fadh

Kesimpulannya, misi mencari gambar Upin dan Ipin gagal dan saya masih dalam mood malas-nak-buat-entri-pasal-raya.

Disclaimers:

1. Saya bukan gay.
2. Aku tolong promote ko ni, Fadh.. 😛

Advertisements
  1. ixora
    October 21, 2007 at 8:15 pm

    apa kaitan en fadh dgn upin & ipin..?
    (saya masih di dlm mood malas utk berfikir.hehehe)

  2. October 21, 2007 at 8:21 pm

    kaitan? tak pasti.. kena tanya fadh atau google.. tapi gambar fadh yang keluar rasanya sebab fadh ada buat komen kat blog ni dan dalam blog ni ada entri pasal Upin & Ipin

  3. lydiarayyan
    October 22, 2007 at 7:21 am

    owh kire fadh itu takde kene mempunyai pertalian darah la kire ngan upin dan ipin..saya pun single mingle!! ekekekeke…(…dan aku pun mempromote diri sendiri…..)

  4. fadhbest
    October 22, 2007 at 10:23 am

    ade ke gambar aku?

    aku pun cube mencari kenapa aku ade dalam entry ko. rupenye ko sedang cube promote aku. hahahaha…tq bro.

  5. lydiarayyan
    October 22, 2007 at 10:53 am

    sidang promote dan dipromote..promosi raya gamaknye

  6. October 22, 2007 at 2:06 pm

    promosi ke?? hmmm buy one free one ke?? beli fadh, dapat mucs.. wahhhh lumayan…. hahahaha (gelak keji!)

  7. fadhbest
    October 22, 2007 at 3:30 pm

    ko gelak…tu gelak jugak girl..aku tgh tunggu open house ko je ni.

  8. nurnana
    October 22, 2007 at 4:23 pm

    aah fadh..
    kalo aku search pon koa sama cam ni

    hahaha..

    nnt aku anta copy nye kat ko!!

  9. October 22, 2007 at 4:38 pm

    ye.. ko tunggu je aku buat announcement.. aku tgh tubuhkan ajk memasak nie.. nak amik resepi lagi, nak belajo masak lagi.. nak fikir pasal pinggan mangkuk yang confirm tak cukup tu (umah bujang.. haha)ha… ko hengat senang nak open kan house aku?? Ko tunggu je.. sah ko memang bukan penyabar orangnya.. haha

  10. fadhbest
    October 23, 2007 at 8:15 am

    nana: hahaha…rahsie aku ko jgn bocorkan nana

    girl: pinggan mangkuk pakai yg pakai buang je senang. ko buat collection sikit…ala2 cam kenduri kawen la.

  11. nurnana
    October 23, 2007 at 10:58 am

    huhu..
    biar pecah di perut!

  12. October 26, 2007 at 11:02 am

    Betullah susah nak dapat imej Upin dan Ipin..
    Aku penat2 cari..
    Les Copaque kena letak gambar2 Upin dan Ipin nie

  13. ixora
    October 26, 2007 at 3:15 pm

    apdet pliss.. da tatau nk komen kt mane lagi nih..

  14. October 26, 2007 at 4:25 pm

    ixora: sorry.. insyaAllah malam ni kalau tak main badminton, saya update..

  15. lydiarayyan
    October 27, 2007 at 11:15 am

    hmm..kalau saya tak men ping pong saye comment

  16. October 27, 2007 at 11:29 am

    lydia: ahahaha.. kureng asam la tu..

  17. lydiarayyan
    October 27, 2007 at 11:47 am

    ye saye ske kurang2 asam ni…saye ske yang manis ngan masin2 sket…

  18. ixora
    October 28, 2007 at 12:38 am

    hmm, dah sah la sorang men badminton n sorang lg men ping pong.. huu..

  19. lydiarayyan
    October 29, 2007 at 7:40 am

    ko men congkak ixora..besh besh…

    tuuuuu dia….dia dah apdet entri dia..jom kite ‘serang’!!!

  20. nurnana
    October 29, 2007 at 8:24 am

    dah sebulan x men badminton…
    kena men balik ni….

    kiri kanan dah penuh dengan ketupat, nasik minyak, laksa, mihun, mee kari masa open house ni..

    haha…

    men congkak leh ke kuar peluh…??
    hehe..

  21. October 29, 2007 at 8:55 am

    ixora: cik lydia dah serang entri2 saya.. anda bila lagi?? 😛

    nana: sepanjang puasa tu, sekali je aku main badminton. men congkak boleh kuar peluh di celah2 jari-jemari. maka akan terhasil la jari-jemari yang runcing2. cantik la kot.. hehe..

  22. nurnana
    October 29, 2007 at 12:45 pm

    hahahaha..
    bijak la konon kata camtu?
    tangan aku kan, kecik tau, bila pegang guli congkak selalu nye smp 2 tgn guna, satu tgn leh muat 4 biji je

  23. ixora
    October 29, 2007 at 4:35 pm

    lydia : uish.. lame x men congkak nih! jom.. 😉
    mucs : giler ah en mucs.. sekali awk kuarkn dkt seploh entri la pulak.. aritu sy tggu xde.. ni jenuh nk ‘serang’..

  24. October 9, 2008 at 5:18 pm

    hai boleh berkenalan

  25. Nasran
    February 16, 2009 at 2:27 pm

    Asslamualaikum…

    • November 9, 2009 at 12:14 am

      wa’alaikumussalam wbt

  26. there
    August 24, 2009 at 12:06 pm

    kok gak ada gambar nya?, kasih dong gambar nya ya Plis!!!!!!!!!!!!!

    • November 1, 2009 at 4:52 pm

      hiiiiiiii there blh kenalan?

      • November 9, 2009 at 12:17 am

        nak kenal ngan siapa? fadh? upin & ipin?

    • November 9, 2009 at 12:16 am

      gambar apain? upin & ipin? fadh?

  27. November 1, 2009 at 4:49 pm

    hiiiiiiiiiii blh join?

    • November 9, 2009 at 12:17 am

      hi, join le..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: