Home > Entertainment, Life, Video > Upin & Ipin Episode 5 & 6

Upin & Ipin Episode 5 & 6

I’m still spending my raya holidays in JB. This is just a quick update for those who missed episode 5 and 6 of Upin & Ipin, like me..

Advertisements
  1. nurnana
    October 19, 2007 at 3:59 pm

    Giler besh..dah abess dah!!

  2. October 19, 2007 at 4:27 pm

    aku ingat ko nak hapdet pasal raya, rupanya citer kartun ni yang ko hapdet.. sabo je lah..

  3. October 20, 2007 at 12:16 am

    nana: yup, abesss… tapi bos les’ copaque tu kata, kalau budget cukup, tahun depan bole aje diaorang buat full series plak..

    girl: ala, mana sempat sekarang ni.. aku memerlukan konsentrasi yang lebih untuk buat hadpet pasal raya tu.. tengok la esok bila dah kat kl..

  4. October 20, 2007 at 11:35 pm

    cam best jekartun neh. 🙂

  5. ixora
    October 21, 2007 at 1:05 am

    i’m lost for a while~! ahahahaha

  6. October 21, 2007 at 12:15 pm

    knizam: memang best pun..!!

    ixora: malu bertanya, sesat jalan. kalau sesat di hujung jalan, kembalilah ke pangkal jalan.. 😛

  7. October 27, 2007 at 5:29 pm

    mus.. ko kenal ek nizam razak? die la kan bos les’ copaque?~~

  8. October 28, 2007 at 12:53 pm

    tak kenal pun.. tapi dia selalu gak komen kat video2 youtube yang diaorang upload tu.. dari situ la aku dapat info skit2.. actually aku tau pasal katun upin & ipin ni dari colleague kat tempat keje. dia bekas lecturer kat MMU. ramai ex-student dia keje kat les’ copaque tu..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: