Home > Entertainment, Video > Upin & Ipin Episode 4

Upin & Ipin Episode 4

September 29, 2007 Leave a comment Go to comments

This evening, TV9 broadcasted the same episode 4 of Upin & Ipin which we had already watched last week. Someone mentioned that they’ll air episode 5 and 6 during Hari Raya. Which means, no new episode even on the next weekends.. sigh.. 😦

Anyway, for your viewing pleasure, catch Upin and Ipin going to their first tawareh.. ops, terawih.. in episode 4;

Advertisements
  1. ixora
    October 1, 2007 at 1:25 am

    Oooh,padan la tgk ptg td epi. ulangan je! Btw, upin & ipin tu kiut sgt.. mcm toyol je sepupu sy ckp. hehehehe.

    Thanks 4 sharing the video! 🙂

  2. October 1, 2007 at 9:00 am

    Petang semalam saya tak tengok. Thinking it might be the same episode. So, semalam episode berapa? 4 juga ke?
    Hehe.. betul, betul, betul.. diaorang tu macam toyol je..

  3. ixora
    October 1, 2007 at 10:54 am

    Bukan episod 4. Episod 4 taraweh,kn? Semalam episod ‘Puasa’ kot. Jumaat Sabtu sy tak tengok plak sbb berbuka kt luar.

  4. October 1, 2007 at 3:02 pm

    Oo, ic.. tu episod 1 kot..

  5. ixora
    October 1, 2007 at 5:51 pm

    semua 6 episod kan? jd,epi 5 & 6 tu ade ke tak mggu dpn?
    aa.. en mucs,saya mau duit raya ni.. boleh..?? 😉

  6. October 1, 2007 at 11:27 pm

    yup, 6 episod je. tak pasti episod 5 & 6 tu keluar bila. kena tanya ngan TV9 kot.. hehe..

    boleh, insyaAllah. tapi kena datang beraya ke rumah saya la..

  7. ixora
    October 1, 2007 at 11:44 pm

    huu..ni ‘invite-invite chicken’ ke apa ni..??

  8. October 2, 2007 at 8:54 am

    ish.. invite betul2 la tu.. mana ada chicken2.. cuma mungkin masalah skit sebab rumah saya tu di selatan. rumah anda kat utara.. tapi, kalau bole datang, by all means, you’re more than welcome..

  9. ixora
    October 2, 2007 at 9:43 pm

    Takpe la en mucs.. saya ni shy-shy cat skit. ekekeke..

    psst! takde ke cara lain utk saya dptkn duit raya tu? 😉

  10. October 3, 2007 at 9:04 am

    oh, saya dah biasa ngan shy-shy cat ni.. rumah saya tu banyak cat..
    cara lain tu ada.. tapi tak bersesuaian dengan adat memberi duit raya. kan biasanya orang beri by hand ataupun pass kat orang..

  11. nurnana
    October 3, 2007 at 9:46 am

    “Betul..betul..betul..”
    si Ipin suka ckp camtu..

  12. ixora
    October 3, 2007 at 10:55 pm

    tukar laa adat beri by hand or pass kt org tu kpd bank in dlm akaun ke.. pos ke.. ehehe 😀

  13. October 3, 2007 at 11:07 pm

    ehehehe.. ok la, bak sini no akaun maybank. maybank je eh..

    nana: ipin tu memang suka cakap ulang 3 kali. tapi yang paling banyak betul, betul, betul tu la.. comey sangat..

  14. ixora
    October 3, 2007 at 11:30 pm

    alaa.. akuan eh, akaun lain takleh ke? cimb ke bank islam ke? kechiwanya saya sbb tade maybank.. huwaaa.. tak dpt duit raya dr en mucs..!!

  15. October 3, 2007 at 11:54 pm

    akaun cimb dah tak terurus.. kalau ada maybank, sekarang pun bole transfer. bole buat interbank, tapi tak suka la. kena charge plak tu.. nanti jadi tak iklas plak.. so, kalau nak duit raya, sediakan akaun maybank ye..

  16. ixora
    October 4, 2007 at 12:28 am

    hmm.. takpe laa.. takde rezeki..
    sob.. sob.. T_T

  17. fadhbest
    October 4, 2007 at 8:07 am

    aku ade maybank. cayala. silala bank in kan ke akaun aku.

  18. October 4, 2007 at 9:08 am

    ixora: well, memang takde rezki la kot..

    fadh: bak sini no akaun. ko aku beri singgit cukup la.. 😛

  19. fadhbest
    October 4, 2007 at 10:29 am

    hahaha..kedekut!

  20. shifa
    October 11, 2007 at 8:11 pm

    upin & ipin comel gila.rasa nak peluk mereka

  21. kiran
    October 11, 2007 at 8:17 pm

    ala comel mareka berdua tu!!!!!!!!!nak simpan adik macam mereka la!!!!!!!!!!!!!!!!ahhhhh comel comel!!!!!

  22. October 11, 2007 at 10:31 pm

    shifa: comel, comel, comel.. hmm.. kalau peluk diaorang tu best juga..

    kiran: nak simpan adik camtu? hehehe.. kalau bole, simpan la..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: